Å være utro er IKKE kult. Denne mannen fikk som fortjent, på en genial måte.

Som så mange andre 20 år gamle menn, har engelskmannen Charlie Fisher mye å lære når det kommer til kvinner. Uheldigvis (for han), fikk denne mannen en tøff lærepenge fra en gruppe søte, unge kvinner som var ute etter litt rettferdighet.

Fisher var alltid forsiktig med telefonen sin, og nøye med å «untagge» seg fra statuser og bilder hans daværende kjæreste Becky Connery la ut. Dette gjorde at Becky begynte å mistenke at det var noe han prøvde å skjule for henne. Da han dro på en ferietur til Tyskland var det ikke mye snoking som skulle til før Becky fant ut sannheten: Han var utro. Med TO andre jenter.

Sammen bestemte de tre unge kvinnene seg for å gi ham en lærepenge han sent kommer til å glemme. De tre kvinnene bestemte seg nemlig til å dra til flyplassen SAMMEN for å overraske Charlie og avsløre utroskapet.

Hovedpersonen selv, Charlie

charlie(Kilde)

Og her står kvinnene han lurte og venter på han

kvinner(Kilde)

Becky (lengst til venstre) sier Fischer reagerte slik; «He froze and looked at us. He said, ‘Why are you here? Why would you do this?’ We were like, ‘Are you joking?’». Det var Becky som organiserte hele dette møtet, ved å kontakte den første kvinnen, som igjen tok kontakt med den tredje kvinnen…

…via SMS

sms(Kilde)

Da Fischer skjønte hva som foregikk, prøvde han å stikke av sammen med bestemoren sin, som var der for å plukke han opp. Men da hun fikk høre alt sammen, lot hun kvinnene få skjelle ham ut i fred.

Historien nådde tilogmed lokalavisen;

avis(Kilde)

Vel, hva kan man si? I mine øyne fikk han som fortjent. Kvinnene ble faktisk venninner i ettertid, og jeg må si de kom hakket bedre ut av dette enn hovedpersonen selv. Del gjerne saken videre med å bruke knappene under!

Skribent: shareme