Denne 90 år gamle bestemoren beviser at alder bare er et tall. Utrolig inspirerende!

Da ektemannen gikk bort for atten år siden, hadde den da 72 år gamle Mary Lou Mahaney mye fritid og følte seg ensom. Hun hadde alltid hatt lyst til å reise, men mannen hennes var ikke særlig glad i det, noe som førte til at de ikke reiste noe særlig så lenge de var sammen. «Men etter han gikk bort», sier Mahaney, «bestemte jeg meg for å se verden».

1

Og å se verden er det liten tvil om at hun gjorde. I dag, i en alder av 90 år, har Mahaney besøkt alle verdens kontinenter og over 100 land. Hun har hatt noen utrolige eventyr på reisen. Og hun planlegger ikke å trappe ned i nærmeste fremtid. «Jeg har kjørt firehjulinger i jungelen i Afrika, flydd med luftballong i Australia, klatret Tigers Nest i Bhutan, paraglidet i Hellas og ridd på hesten uten sal i Argentina, sier hun selv. «Å reise inspirerer meg – Jeg våkner opp hver morgen og elsker livet.»

Her transjerer hun grillmat i Argentina, 2012

2

Man blir aldri for gammel for en dans med de lokale. Panama, 2011

3

Til og med løvene synes denne damen er kul. Botswana, 2012

4

Servitøren brukte for lang tid på å finne frem snaps-glassene. Tyskland, 2014

5

Firehjuling i Namibia, 2010

6

Så hva er det neste på kalenderen? Mahaney planlegger cruise til Karibien, hvor hun vil kjøre zip-line. Etter det skal hun til Burma. Og etter det?… Vel, alt er mulig for Mary Lou Mahaney!

Del denne inspirerende historien med vennene dine på Facebook!

Skribent: shareme