Denne lille, talentfulle jenta med autisme lager de mest fantastiske kunstverk.

Bare 4 år gammel gjør Iris Grace Halmshaw seg allerede bemerket i kunstverden. Men det er ikke bare alderen som gjør maleriene hennes så utrolige.

Da hun ble født i 2009 merket foreldrene tidlig at noe var annerledes. Hun reagerte ikke når de ropte på henne, og det var nesten umulig å få øyekontakt med den lille jenta. Da de prøvde å sosialisere henne i baby-grupper ristet hun av redsel og klamret seg fast til moren Arabella. Hun hadde tilogmed problemer med å kytte bånd med faren og besteforeldrene sine.

Denne nervøse oppførselen fortsatte, og i 2011 ble hun diagnostisert med autisme. Språket hennes er dårlig og foreldrene har desperat prøvd å finne noe som kan få henne til å slappe av for å unngå utbruddene av panikk og frykt. Etter mange forsøk uten suksess, fant de til slutt én ting Iris kunne gjøre med fult fokus: å male. Noen ganger kan hun bruke flere timer på ett bilde, andre ganger flere uker. Og resultatene taler for seg selv.

Fable

1

Cinnabar

2

Iris i aksjon

3

Explotions Of Color

4

Dance To The Oboe

5

Separation

6

Iris får ofte selskap av terapikatten Thula

7

Blue Water

8Del på Facebook! Alle bilder: IrisGracePainting.com Etter å stolt ha presentert det første kunstverket på Facebook, fikk moren Arabella flere henvendelser av personer som ville kjøpe et maleri. Nå kan maleriene bli kjøpt fra Iris sin hjemmeside. Hjelp Iris å få solgt sine flotte kunstverk ved å dele denne saken på Facebook! Del på Facebook!

Skribent: shareme