Det denne stefaren gjør for sin sønn i rullestol er så enestående briljant!

Halloween er en morsom feiring vi har adoptert fra USA, og etter å ha sett dette skjønner du at til og med de med store handicap kan ha det like gøy denne dagen som alle andre.

En stefar i Colorado har en sønn med celebral parese og epilepsi. Den 6 år gamle gutten sitter i rullestol, og selv om man kanskje har vanskelig for å se for seg hva slags kostymer som kan passe ham, har den kreative stefaren de siste årene klart å lage noen fantastiske kreasjoner. Han bruker rundt 15-30 timer per kostyme. Selv om sønnen ikke kan uttrykke seg verbalt, kan han le og smile – slik finner stefaren ut hva slags kostyme han skal lage.

Denne mannen fortjener en medalje! Under ser du resultatet fra i år (en tanks), samt tidligere års Halloweenkostymer. Del denne saken på Facebook til inspirasjon for andre! Hjertet mitt smeltet da jeg leste uttalelsen hans om hvordan han har taklet det at gutten ikke kan prate: “Even though he is nonverbal, we have our ways of communicating. Laughs, cries, smiles, sighs. You just have to learn the language.”
[GOOGLE]

I år ble kostymet en tanks!

6-year-old-wheelchair-costumes-step-dad-1

I fjor ble sønnen til en kul sjørøver

6-year-old-wheelchair-costumes-step-dad-2

Og i 2012 var han en brannmann!

6-year-old-wheelchair-costumes-step-dad-3

6-year-old-wheelchair-costumes-step-dad-4

Skribent: shareme