Han har opplevd alle foreldres verste mareritt. Nå har han en viktig beskjed ALLE må få med seg.

Mannen som gjorde dette får maksimum 10 år i fengsel. Datteren hans har fått en livstidsdom.

Denne filmen gjør inntrykk. Mannen John opplevde sitt livs mareritt da han fikk beskjeden om at datteren hans var blitt påkjørt av en som kjørte i beruset tilstand. Les den viktige beskjeden han har til oss alle under, og se filmen. Dette bør alle få med seg!

Mitt navn er John.

Mange tror at fyllekjøring aldri kommer til å være noe som påvirker dem. Det vil ikke skje dem, noe fælt kan aldri skje dem.. Og de har helt rett – det skjer alltid med noen andre. Jeg vil at dere skal møte min datter Kelly. Hun er 20 år gammel, og ble truffet av en som hadde drukket alkohol og kjørte bil den 23. mai 2012. Hun kommer aldri til å bli den samme igjen – livet hennes er over.

Dette er datteren min.

Vær så snill – ikke kjør når du har drukket alkohol.
Det påvirker andre og deres liv, mer enn ditt om noe skulle skje. Du havner kanskje i fengsel i en kort periode. Mannen som gjorde dette mot datteren min vil maksimum få 10 år i fengsel. Datteren min er straffet for livet. Dette vil aldri ta slutt. Regningene er nå på over 6 millioner dollar, og vi har ingen mulighet til å betale dem. Vær så snill, ikke kjør i påvirket tilstand.

Denne beskjeden må nå så mange som mulig. Del denne videre på Facebook slik at så mange som mulig får hørt John sitt budskap – kanskje vi sammen kan forhindre flere unødvendige tragedier som dette. Neste gang du har tatt et glass vin, la bilen stå – ta en taxi, bussen, trikken eller ta bena fatt i stedet. Selv om promillegrensen her i landet er på 0,2, vil man selv etter 0,15 i promille ha merkbart nedsatt reaksjonsevne (kilde).

[GOOGLE]

Del på Facebook! Dessverre gikk Kelly fra oss i 2013. Hadde gjerningsmannen vært fornuftig og latt bilen stå denne kvelden, ville hun fortsatt vært blant oss...

Skribent: shareme