Hvordan bli flink i Monopol

Her er 3 tips for å gruse andre i Monopol. Folk flest spiller Monopol på mange måter (Ekstern lenke), men ofte uten strategi, med bare bittelitt strategi vinner du lett som en plett.

1) Sats billig i starten: I starten er det lite penger å bygge hus for. Derfor er de billigste gatene de viktigste investeringsobjektene i starten av Monopolspillet. Her kan du fort bygge hoteller som gir meget høy avkastning på pengene investert. Dermed kan du slå motstanderne konkurs før dyrere farger blir utviklet mot deg.

2) ABCDF: «At Besitte Contanter Det Er Finessen», sier det danske ordspråket. Det gjelder også i Monopol. Mange bytter gater for at spillere skal få alle fargene i serier slik at husbyggingen kan starte.

I forhandlinger legges grunnlaget for suksess eller fiasko. Siden ingen deltagere har lov til å låne mer enn pantsatt verdi, er det å ha kontanter avgjørende. Etter en bytterunde er det viktig å ha kontanter slik at du kan komme raskt i gang med husbyggingen.

Du kan ha litt is i magen og la andre få de aller dyreste gatene – spesielt grønt – mot at du får kontanter i mellom.

3) Lag mangel på bygninger: Det er bare 32 hus og 12 hoteller i spillet. Med en strategi kan du skape mangel på hus så ingen andre kan bygge hus.

Skribent: admin1