Hvordan tjene penger på nett?

Det finnes penger i alt mulig. På nett finnes det mange kanaler hvor man kan tjene penger fort. Man kan strømme, lage videoer, blogge, modellere og være merkeambassadør. Det er uendelige dører man kan gå gjennom og møte på penger i denne verdenen.

Det kan være dyrt å sette i gang, og en trang økonomi tillater det gjerne ikke. De fleste kanalene som man tjener penger på krever utstyr og kapital. Et lån eller refinansiering av eksisterende økonomi kan være gode verktøy for å komme i gang og få det utstyret som kreves for å starte å tjene penger.

Når ballen ruller og du får tak i utstyr, vil produksjonsverdien din øke. Dette er nøkkelen til å bryte gjennom og faktisk klare å gjøre noe ut av det. Man må klare å høyne produksjonsverdien, som i tur vil gi høyere inntekter og tiltrekke eventuelt bedre betalende sponsorer og interessante aktører.

Er blogging lønnsomt?

Blogging kan være veldig lønnsomt. Store deler av pengene kommer fra reklame og sponsoravtaler, noe som er gjeldende ganske jevnt når det er snakk om å tjene penger på nettinnhold. Skriver man gode blogger vil man bli lagt merke til av sponsorer og man tjener også på antall klikk etter hvert.

Gode avtaler med bloggverter kan føre til inntekter. Du må da være en stor nok inntektskilde for selskapet. Et annet alternativ er å lage sin egen nettside hvor man blogger. Man tjener da penger på selve nettsiden i tillegg til at man kan reklamere akkurat slik som man vil.

De beste innleggene på en blogg som inneholder reklame, kommer fra personer som har noe de skulle ha sagt, innenfor feltet produktet eller tjenesten faller innenfor.

Reklame trenger ikke å være misledende eller imot det blogging er ment å være. Bloggerne velger i stor grad selv hvilke avtaler de tar, og hvilke produkter de har reklame for. Man kan oppsøke selskaper som produserer produkter man faktisk liker og vil vise frem, og dermed kan skryte av.

Må du være influencer for å blogge?

Man trenger absolutt ikke å være influencer for å blogge. Har du noe på hjertet, eller har en bedriftsnettside med rom for en blogg, er det bare å sette i gang. Er det man har å si interessant nok, og måten man legger det frem på god nok, vil man kunne tjene på en blogg, og se en rask vekst.

Etter hvert som man kommer i gang vil man se behov for forskjellig utstyr og eventuelt tjenester, som nettside design og skikkelig kamera. Har man da litt rotete økonomi er refinansiering av lån og utstående betalinger en god måte å få det dyttet i riktig retning, som mange trenger i dag.

Man kan tjene penger på en helt vanlig blogg, så lenge man vet hva man driver med. Alle må starte et sted, og jo flinkere man blir jo mer oppmerksomhet får man. Mange av de som blir sett på som influencere i dag har startet med å blogge og bygget seg opp som en merkevare.

Skribent: admin1