Se dette utrolige motiverende intervjuet, gitt av en High school Football-spiller. Episk!Profesjonelle amerikansk fotball-spillere er ikke de beste rollemodellene i våre dager. De er ofte i media etter å ha dummet seg ut, enten det er fyllekjøring eller andre mer alvorlige hendelser. Å se denne unge utøveren som ønsker å ta sporten i en riktig retning, føles derfor veldig deilig.

Apollos Hester spiller på East View High School Football team i Georgetown, Texas. Og som vi alle vet – amerikansk fotball blir tatt veldig seriøst i Texas. Da laget klarte å vinne (42-41) etter et utrolig comeback, var stemningen helt i taket.

Hesters intervju med den lokale sportsreporteren Lauren Mickler, viser at han er like god til å prate og motivere andre, som det han er på banen. Talen hans er så motiverende at jeg føler jeg kan løpe gjennom en murvegg!


Del på Facebook! Jeg tror nok denne fyren kommer til å nå langt i livet, enten det blir amerikansk fotball eller om han satser på noe annet. For det gjør man med en slik innstilling! Ikke glem å dele dette med vennene dine!

Legg gjerne igjen en kommentar! :)