Hvor ser man kunst i Las Vegas?

Man forbinder man ikke Las Vegas (ekstern lenke) med kunst, men det finnes mange fine museer for den kunstinteresserte.

Her er fire fine museer man kan besøke for en pust i bakken.

Bellagio Gallery of Fine Art

Bellagio Gallery of Fine Art er et museum som får gode kritikker. Her finner man en fantastisk samling av 19 og 20. århundrets malerier. Her finner man både art nouveau og malerier fra belle epoque. I flotte lokaler finner man både Picasso, Fauberge og Warhol.

Atelier Richard MacDonald

Atelier Richard MacDonald er også en plass for kunst opplevelser i Las Vegas. En reise i den menneskelige kroppen, og skulpturene som MacDonald har skapt leker for alltid i livets teater. Galleriet er skapt i samarbeid mellom Cirque du Soleil.

Skye Art Gallery

Skye Art Gallery er et av de mest prestisjefylte galleriene i byen. Galleriet tar imot artister fra hele verden, og nye talenter er velkomne til å stille ut sine kunstverk. Leder og driftet av Vanessa og Elena, har galleriet en unik blanding av lidenskap, innovasjon, tradisjon og kultur.

Las Vegas Art Museum

Las Vegas Art Museum er dedikert til å bringe kunst til ”hillbilly” byen. Startet opp så tidlig som 1997, med ønske om å øke folkets kulturelle kunstforståelse. LVAM har som målsetning å øke gjestenes forståelse av internasjonal kultur og samtidskunst. Med flere utstillinger hvert år med både lokale og internasjonale artister. Det finnes program for både voksne og barn.

Skribent: admin1