Ikke noe stress med en alkoholmåler

Føler du deg litt brisen? Ble det litt for mye, eller mer enn du hadde regnet med? Ja, det skjer, ganske ofte også. Det er ikke så rart, for det er gøy å ta seg en drink i godt selskap, men det betyr at du ikke bør kjøre bil. Du bør i hvert fall vite at du er under nivået før du setter deg bak rattet. Så er det ikke så lett å få til, med mindre du treffer en hyggelig politimann som har alkoholmåler. Men hva om du har en selv? Hva om du har kjøpt en hos Test-Deg. Du kan til og med kjøpe en som politiet benytter seg av, for å få de beste og mest nøyaktige målingene. Det høres kanskje ikke helt seriøst ut, men det er noe du virkelig bør vurdere.

Om du er av typen som liker å være litt modig når du har drukket så klart. Om du drikker et glass vin og aldri ville tenkt på å kjøre bil, så er det ikke så nødvendig kanskje. Men om du er av den motsatte typen, da er det ikke verdens dårligste ide. Og følger du lenken så vil du komme til en butikk som selger slike ting, både de profesjonelle variantene, men også de som er litt mer grunnleggende og som kanskje ikke er like nøyaktige. Men så koster de heller ikke like mye, så det er noe å tenke på i det, og se an sitt eget behov.

Bedugget herremann…

Greit å ha med seg

Om du er veldig full så er det ikke et spørsmål en gang, da skal man ikke kjøre bil, og det er ikke nødvendig å måle noe som helst. Men som sagt, har du drukket bare litt, og lurer på om du er i stand til å kjøre, så bør et alkometer være et rimelig alternativ. Det er også noe du kan bruke på andre, spesielt om du har en fest hjemme hos deg selv. Om du føler visse gjester blir litt for utagerende så kan du teste alkoholnivået, og ta deg av situasjonen på den måten. Dette er et produkt som flere og flere bruker, og selv om kanskje ikke presisjonen aldri kan bli 100 prosent, så er det uansett en veldig god indikator.

Husk at det er alltid du som sitter bak rattet som har ansvaret. Det er du som har ansvaret for at du satt deg i bilen i utgangspunktet og at du kjørte. Selv om du har drukket veldig lite, så er det straffbart om du er over grensen. Unngå slike problemer ved å måle alkoholnivået, så gjør du hverdagen lettere for deg selv. I tillegg til at du ikke trenger å tenke på å risikere noen helt unødvendig, verken deg selv eller andre.

Så kan det også være en morsom lek med venner, for å se hvem som er fullest. Så kan dere bestemme hvem som vinner, den som er mest full, eller den som er minst full!

Skribent: admin1