Hvordan nyte pappapermisjonen

Tiden kan bli lang når man har pappaperm, men hvis man finner på noe artig går tiden fort 🙂

Prøvekjøring

Dra på prøvekjøring av favorittbilen man har siklet på over lang tid. Det kan være en bil man aldri noen sinne får råd til engang. Ta den råeste modellen bare for moro skyld.

Alle barn liker nye steder, og en liten kjøretur er aldri å forakte. Barn sover godt på biltur.

Det er enkelt å bestille prøve-kjøring, og da kan man bare spesifisere at man har med poden. Husk på å skifte bleie og ikke mat barnet rett før dere kjører, i tilfelle uhellet skulle skje. Ingen råkjøring her!

Cafebesøk

Å dra på en kafé kan være en aktivitet som kan kombineres med at man møter venner og bekjente. Har man en venn eller andre fedre på pappapermisjon er det jo bare en fordel. Da kan både liten og stor kose seg sammen.

Det bør kanskje ikke være en travel kaffebar med trange korridorer og høye stoler, men kanskje heller en litt mer avsidesliggende og rolig kafé der det kanskje er en tumleplass for barn.

Friluftsliv

Ut i marka med fiskestanga. Det å dra ut å naturen å få frisk luft er noe alle kan trenge. Også barna. Det kan være lurt å ha med barnevogna, slik at man kan bære niste, sitteunderlag, fiskeutstyr, termos med kaffe, på ryggen.

Ta dere god tid, spis maten dere tok med, og tull og lek. Knips noen flotte bilder med barnet med fiskestanga og fisken.

Blir det ingen fiskelykke, har man uansett fått en fin tur, og gjort tiden under pappapermen (ekstern lenke) litt rikere.

Skribent: admin1